Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pátrání po vozidlech a registračních značkách

Databáze obsahuje záznamy z aktivní pátrací evidence Policie České republiky. Zpřístupněné záznamy jsou platné k termínu aktualizace databáze na Internetu.

Detail odcizeného vozidla

Druh:
Výrobce:
Typ:
Barva:
RZ:
MPZ:
Číslo VIN:
Číslo motoru:
Rok výroby:
Datum vyhlášení:


Databáze obsahuje údaje pouze o vozidlech a registračních značkách, jejichž odcizení bylo oznámeno Policii České republiky. Toto sdělení má pouze informativní charakter. Policie České republiky neodpovídá za škody vzniklé v souvislosti s využitím sdělených údajů. Policie žádá občany, aby veškeré informace ke zveřejněným záznamům sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky, nebo zaslali e-mail na adresu národního operačního centra Policejního prezídia Policie České republiky oopp@pcr.cz.
Všechny dotazy jsou zaznamenávány. Policie České republiky si vyhrazuje právo nezařadit do databáze záznam, pokud to je nutné pro plnění jejich úkolů podle zákona.
Toto zpracování osobních údajů je realizováno v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů v platném znění, zákonem č. 273/2008 Sb., o Policii České republiky v platném znění a bylo nahlášeno na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Databáze byla naposledy aktualizována 19. dubna 2024